Левски стигна до обрат срещу Дунав на градския стадион в Русе и

...
Левски стигна до обрат срещу Дунав на градския стадион в Русе и
Коментари Харесай

Левски оглави класирането на Първа лига след обрат над Дунав в Русе

 Епидемия от контузени в Левски
Левски стигна до поврат срещу Дунав на градския стадион в Русе и съумя да завоюва с 2:1 в среща от четвъртия кръг на Първа лига. 

" Сините " стигнаха до триумфа за къс интервал от време. Божидар Васев бе прецизен за домакините от дузпа в 53-ата минута, само че шест минути по-късно Жерсон Кабрал изравни. Защитникът Холмар Ейолфсон вкара победното попадение за столичани в 78-ата минута и по този метод донесе триумфа на отбора си.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не можеше да разчита на двама от главните си бранители в лицето на Давид Яблонски и Иван Горанов, заради което в центъра стартира Аймен Белаид. Именно следващите нескопосани изяви на футболиста бяха на косъм да провалят 26-кратните първенци на България.



Бранителят разреши да бъде преодолян покрай наказателното поле, след което извърши нарушаване на линията, като съдията Станислав Ставров реши, че това е дузпа. Васев бе безсърдечен от бялата точка и вкара за 1:0.

Гостите обаче бързо върнаха гола. Това се случи в 59-ата минута, когато Кабрал вкара следващия си хубав гол през този сезон. Холандецът не остави шансове на Димитров след прекрасен изстрел от 22 метра, като към този момент има два гола в шампионата и общо три това лято.

Габриел Обертан разтресе горната греда и отиде към десния фланг, откъдето последва положително центриране на Кабрал, засечено тъкмо с глава от Холмар Ейолфсон - 2:1 за Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР